Durva szóváltás után lövöldöztek és késeltek a dunakeszi Fő utcán a fiatal haragosok

2018. július 18., 15:57

Szerző:

Lövöldözés, és késelés volt kedd este egy durva szóváltás után Dunakeszin. A 24.hu információi szerint két fiatalember egy korábbi nézeteltérés miatt esett egymásnak a Fő utcában. A portál az ügyben megkereste a Pest Megyei Rendőr-főkapitányságot, amely közölte:

„A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2018. július 17-én este egy Dunakeszi családi háznál két férfi összeszólalkozott. A szóváltást tettlegesség követte, az egyik férfi, egy 18 éves helyi lakos egy riasztófegyverből több lövést adott le a másik félre, egy 20 éves, szintén dunakeszi lakos férfira.

A dulakodás során a 20 éves férfi egy késsel megvágta a másik fél kezét.

A helyszínre érkező rendőrök az elsődleges intézkedéseket megtették, majd a két sérült férfit a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték."

A Dunakeszi Rendőrkapitányság felfegyverkezve elkövetett garázdaság gyanúja miatt indított nyomozást.

Balogh Péter, a Védelmi Innovációs Kutatóintézet Reziliencia Központjának vezetője volt a Jazzy rádió vendége, aki arról beszélt, hogyan kellene megvédenünk a személyes adatainkat az internetes bankolás vagy a telefonhasználat során. A kibertér is háborús hadszíntérré vált, és a kibertérben végrehajtott támadások a civil lakosság életére is nagy hatással vannak.