„Döntött a nemzeti konzultáció, nem lesznek választások Magyarországon”

2018. július 16., 16:37

Szerző:

A Magyar Kétfarkú Kutya Párt az eddig embert próbáló kísérletei után most azt képzelte el, hogyan fognak kinézni a magyar hetilapok és magazinok címlapjai abban a világban, amikor már a Buci Maci is kormánypárti médiatermék lesz.

Az egyik jó hír, hogy még négy év múlva is kapható lesz például Élet és Irodalom, és Magyar Narancs is, igaz, némileg más tartalommal és mondandóval, mint most, de hát ne legyünk telhetetlenek. 

A másik jó hír, hogy 2022-re feléled a megszűnt FHM, amelyet nevezzünk férfiaknak szóló életmód magazinnak. A borítójának látható cikkajánló megfejtésére azonban e helyütt nem vállalkoznánk, tekintve, hogy nem ismerjük a rovás ABC-t: az újság szerzői a nemzeti elkötelezettségű olvasóknak kedveskedve ebből dolgoznak majd a Fidesz-KDNP harmadik ciklusának kezdetén. 

A Schmidt Mária-féle Figyelő esetében nincs ilyen nehézség, de meglepetés se nagyon. A borító két írásművet emel ki a lapból, az egyik a Tíz közveszélyes liberális utcaseprő címet viseli, a másik pedig egy újabb lista, amely a tíz legbefolyásosabb Soros-bérenc óvodást veszi szigorú lajstromba. A heti címlapfotó a legbefolyásosabb Soros-bérenc óvodás portréja.

A 2022-es Hócípő címoldala az akkor is abszolúte aktuális, 2006-os Gyurcsány-viccekre hívja fel a figyelmet, valamint Harrach Péter A kereszténydemokrata humor létjogosultsága című publicisztikájára és a legjobb 1000 migránsviccre, az IPM egyebek mellett az Időskori szülések Magyarországon című dolgozattal, a Magyar Hírlap a Szüléssel kiváltható a középfokú érettségi, valamint a Döntött a nemzeti konzultáció: nem lesznek választások Magyarországon című hírrel örvendezteti meg a fogyasztókat.

Fotó: Facebook/MKKP

A National Geograpich layoutját viselő Nemzeti Geográfus több más mellett az Imával a klímaváltozás ellen című dolgozattal, a Kövér László-portréval szerelt Nők Lapja a 2022 legszebb bajszai című körképpel, a Rubicon pedig a Dózsa László (1942-) és a gall háborúk című történeti munkával kecsegteti a nyomtatott sajtó megmaradt barátait.  A Magyar Narancs gyászos hangulatú, fekete címlapon ismeri el, hogy tévedett, az Élet és Irodalom Bayer Zsolt és Bencsik András cikkeivel, G. Fodor Gábor regényrészletével, Huth Gergely kisprózájával és Semjén Zsolt válogatott verseivel örvendezteti meg a publikumot. 

A több remek címlapterv itt tekinthető meg, avagy élőben Pest több pontján, például a Blahán az Europeummal szemben álló, bezárt újságos pavilon oldalára kasírozva.

  

Tegnap 19:41

Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke és EP-listavezetője közzétette annak a szavazásnak a végeredményét, amelyen eldőlt, hogy kik és milyen sorrendben szerepelnek majd a párt listáján.

Tegnap 17:55

Tegyünk világos vállalást: amíg nemzeti kormány áll az ország élén, Magyarország nem lép be az orosz-ukrán háborúba senkinek az oldalán. De ha nem a Fidesz és a KDNP, ha nem a nemzeti erők kezében lenne a kormány, Magyarország már nyakig benne lenne a háborúban - közölte Orbán Viktor miniszterelnök pénteken, a Fidesz-KDNP európai parlamenti választási kampányindító rendezvényén a Millenárison.

Sikeres megállapodást követően adásvételi szerződést írt alá a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Talentis Group Zrt., amelynek értelmében a zárási feltételek sikeres teljesülése esetén 100 százalékos tulajdonosa lesz Magyarország piacvezető kiskereskedelmi babaáruházláncának, a Brendon Holding Kft.-nek - közölte a Mészáros Csoport pénteken.