Cukisodás: Lázár talált egy közmunkás asszonyt, gyorsan szabadkozni kezdett neki

2018. március 6., 09:32

Szerző:

A Miniszterelnökség vezetője, Lázár János ezúttal választókörzetének egyik kis falujában, a Csongrád és Békés megye határán fekvő Csanádalbertiben tért be egy házaspárhoz. A közmunkásként dolgozó asszony a miniszter szemébe mondta, hogy megbántotta korábbi sértő kijelentésével – írja a Hír TV. 

Fotó: Hír TV

Mint ismeretes, Lázár János január végén mondta azt egy hódmezőváráhelyi lakossági fórumon, hogy a közmunka azért is nagyon jó, mert javítja a közbiztonságt: munka után már nincs energiájuk lopni az embereknek. Miután a kitétele bekerült a hírekbe, és persze alaposan kiverte a biztosítékot, Lázár kissé furcsán ugyan, de elnézést kért az érintettektől. 

„Nagyon sokat dolgoznak a közmunkások. Itt például, ebben a faluban, az én városomban is, senki nem nézi le a közmunkásokat, de sajnos volt olyan időszak, amikor nem lehetett a szociális segélyből megélni, és akkor is boldogulni kellett. Voltak olyan emberek, akik a jövedelmüket másképp egészítették ki. Ezt kár eltagadni, az én mondatom valószínűleg nem volt jó. Megsértettem sok embert szándékomon kívül, bocsánatot kértem sok mindenkitől" – szabadkozott a csanádalberti asszonynak Lázár János.

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok. A szél erős, olykor viharos lesz és többfelé lehet eső, zápor, akár zivatar - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.

Nem sok jóval kecsegtet az időjárás: marad az április első felének megfelelő hőmérséklet és éjszakánként talajmenti, a fagyzugos helyeken gyenge fagyok veszélyeztetik a gyümölcstermést - írta a HungaroMet Zrt. csütörtöki agrometeorológiai elemzésében.