Citromdíjas alakítással robbant be a hódmezővásárhelyi színjátszásba Lázár János

2018. július 23., 10:19

Szerző:

„Remélem, nem lesz belőle bajuk! Kapnak fizetést?" – kezdte alakítását Lázár János a hódmezővásárhelyi televízióban, ahol, noha évek óta uralja a tartalmat és a főbb üzeneteket a volt miniszter, fideszes országgyűlési képviselő, a sajtószabadságért kezdett aggódni. Miközben ugyanis a műsorvezető a vidékjárásáról akarta kérdezni a térség országgyűlési képviselőjét, Lázár a televízió alkalmazottainak fizetéséért szólalt fel.

Azt javasolta a Vásárhelyi Televíziónak, hogy ha problémát jelent az ő meghívása, illetve a munkájáról való tudósítás, akkor inkább ne tegyék. Mint mondta, úgy látja, hogy a város vezetése zsarolja a városi tévét, de nem szeretné, hogy a csatorna munkatársai ne kapjanak fizetést csak azért, mert szerepeltetik őt, aki most Hódmezővásárhelyen tiltólistán van.

Azt is hozzáfűzte a korábbi miniszter, hogy tudomása szerint a választások óta kevés pénzt kap a tévé, ami szerinte összefüggésben van azzal, hogy ő mennyit szerepel ott.

„Inkább kevesebb Lázár János, és maguknak legyen fizetése, ezt szeretném javasolni" – jelentette ki.

Megírtuk: hiába kötött látszatbékét néhány hete Lázár János a város független polgármesterével, Márki-Zay Péterrel, az elmúlt napokban az egykori polgármester, kancelláriaminiszter, újabban „mezei" országgyűlési képviselő már szétszerepelte magát azzal, hogy el kell gondolkodni azon: a Csongrád megyei városban előre hozott polgármester-választást írjanak ki, mert nem megy az együttműködés.

10:00

Mától kaphatják meg a jelöltek és jelölőszervezetek a választási irodáktól az ajánlóíveket a helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek, a nemzetiségi önkormányzati képviselők, valamint az Európai Parlament (EP) tagjainak választásán induláshoz.

Tegnap 19:41

Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke és EP-listavezetője közzétette annak a szavazásnak a végeredményét, amelyen eldőlt, hogy kik és milyen sorrendben szerepelnek majd a párt listáján.

Tegnap 17:55

Tegyünk világos vállalást: amíg nemzeti kormány áll az ország élén, Magyarország nem lép be az orosz-ukrán háborúba senkinek az oldalán. De ha nem a Fidesz és a KDNP, ha nem a nemzeti erők kezében lenne a kormány, Magyarország már nyakig benne lenne a háborúban - közölte Orbán Viktor miniszterelnök pénteken, a Fidesz-KDNP európai parlamenti választási kampányindító rendezvényén a Millenárison.