Buszmegállóban futott össze, majd együtt vacsorázott a rákoskeresztúri gyilkos és áldozata

2018. január 17., 09:59

Szerző:

Részleteket mesélt a tragikus estéről a Zsaru Magazinnak Salling Péter, a BRFK életvédelmi osztályának megbízott vezetője. Múlt pénteken a 17 éves fiú és 19 éves áldozata, S.Fanni véletlenül találkoztak össze az Örs vezér téren. Ugyanazzal a busszal mentek és a Rákosmente megállónál szálltak le. Beültek egy kifőzdébe, majd a fiú hazakísérte a lányt. Itt összevesztek. W. Dávid ekkor vágta el S. Fanni torkát.

Fotó: police.hu

A fiú ezután összevissza bolyongott, felhívta a szüleit, akikkel közölte, hogy mit tett és azt is, hogy meg akarja ölni magát. Ők a keresésére indultak, majd hazavitték. A gyilkos fegyvert a rendőrök a Borsó utcában találták meg. 

A korábbi hírek még arról szóltak, hogy W.Dávid a XVII. kerületi Újlak utca egyik házának hatodik emeletén várt a lányra, a mostani részletek azonban ezt cáfolják. Az biztos, a kegyetlen bűncselekmény ellenére nem helyezték  előzetes letartóztatásba. A Bors úgy tudja, édesapja sikeres építési vállalkozó és az ország egyik legnevesebb ügyvédjét, Hegedűs Lászlót kérte fel fia védelmére. 

Tegnap 16:25

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok. A szél erős, olykor viharos lesz és többfelé lehet eső, zápor, akár zivatar - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.

Tegnap 15:42

Nem sok jóval kecsegtet az időjárás: marad az április első felének megfelelő hőmérséklet és éjszakánként talajmenti, a fagyzugos helyeken gyenge fagyok veszélyeztetik a gyümölcstermést - írta a HungaroMet Zrt. csütörtöki agrometeorológiai elemzésében.