Brüsszeli pénzből indít gyakornoki programot Mészáros Lőrinc, nem zavarja, mennyit nyert az „Állítsuk meg Brüsszelt!” kampányon

2017. november 24., 16:19

Szerző:

Több mint 25 millió forintot nyert az EU gazdaságfejlesztési és innovációs programjának forrásaiból Mészáros Lőrinc cége – értesült a Magyar Nemzet. A CLH Hűtés- és Klímatechnikai Kft. Csongrád megyei telephelyén indít gyakornoki programot. Pályakezdőket várnak a Szegedi Szakképzési Centrummal együttműködve, és a gyakornoki idő után alkalmaznák is a fiatalokat. A CLH 2015-ben vásárolta meg a felcsúti milliárdos polgármester/gázszerelő. A cég két év alatt 7,5 milliárd forintnyi árbevételt produkált.

Mészáros Lőrinc
Fotó: Kovalovszky Dániel

Figyelemre méltó, hogy a CLH befogadja az EU-s támogatást, hiszen a Mészáros érdekeltségébe tartozó médiacég, a Mediaworks korábban rengeteget nyert a két EU-ellenes kampány, az „Állítsuk meg Brüsszelt!” és a „Ne hagyjuk, hogy soros nevessen a végén”  hirdetéseivel. A Mediaworks csaknem 200 orgánum tulajdonosa Magyarországon, az Átlátszó által kikért adatok tanúsága szerint az Orbán-kormány több mint kétmilliárd forintot adott a Népszabadság tavalyi bezárásáról hírhedt kiadónak a hirdetésekért.

Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke és EP-listavezetője közzétette annak a szavazásnak a végeredményét, amelyen eldőlt, hogy kik és milyen sorrendben szerepelnek majd a párt listáján.

Tegyünk világos vállalást: amíg nemzeti kormány áll az ország élén, Magyarország nem lép be az orosz-ukrán háborúba senkinek az oldalán. De ha nem a Fidesz és a KDNP, ha nem a nemzeti erők kezében lenne a kormány, Magyarország már nyakig benne lenne a háborúban - közölte Orbán Viktor miniszterelnök pénteken, a Fidesz-KDNP európai parlamenti választási kampányindító rendezvényén a Millenárison.