Biciklit lopott, elfogták, elengedték, de hazafelé elkötött még egy biciklit

2017. november 20., 16:18

Szerző:

Az Ózdi Rendőrkapitányság gyanúsítottja 2017. november 19-én este az egyik putnoki kisbolt elől ellopott egy kerékpárt. A 24 éves férfit percekkel később a rendőrök elfogták, majd előállították az Ózdi Rendőrkapitányságra, ahol kihallgatták.

Ezután elengedték a delikvenst, aki gyalog hazafelé indult, de útközben bemászott egy ózdi ház udvarára, ahonnan egy újabb kerékpárt lopott el.

A tolvajt a rendőrök ismét elfogták, ezúttal azonban már őrizetbe is vették, mi több, kezdeményezik előzetes letartóztatását is.  

Lopás és más bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult ellene eljárás – írja a police.hu

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok. A szél erős, olykor viharos lesz és többfelé lehet eső, zápor, akár zivatar - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.

Nem sok jóval kecsegtet az időjárás: marad az április első felének megfelelő hőmérséklet és éjszakánként talajmenti, a fagyzugos helyeken gyenge fagyok veszélyeztetik a gyümölcstermést - írta a HungaroMet Zrt. csütörtöki agrometeorológiai elemzésében.