Puzsér gátlástalan csalónak, neandervölgyi ragadozónak nevezte Berkit, aki feljelentést tesz

Titánok harca 3.0

2019. szeptember 16., 13:28

Szerző:

Újabb fejezetéhez érkezett a háború Berki Krisztián és Puzsér Róbert között: főpolgármester aspiráns Berki büntetőfeljelentést tesz a kritikus ellen a Budapesti Rendőr-főkapitányságon. Az ok nem más, mint a harsány megmondóember szombaton közzétett videója, amivel egyértelműen átlépett egy határt – írja a Ripost.

A „hat bűnöző egy személyben” című felvételen a kritikus Hajdú Péter és Kárász Róbert bábjának nevezi az egykori futballvezért. – Berki gátlástalan ragadozó (...) A neandervölgyi ember egyszerűségével kommunikáló Berki a Romana regények ragacsos moslékos szirupjába igyekszik fojtani követőit, akik élvezettel lesik kislányának megrabolt gyermekkorát (...)” –  hallható a videóban.

Berki ezután döntött úgy, hogy feljelentést tesz. Ha igaz, ez ma délelőtt meg is történt – írja a lap. Ami azt illeti, Berki ő sem válogatta meg a szavait, amikor Puzsért minősítette, miután az tudatta, hogy minimum hárommillió forintért hajlandó vele vitázni a tévében. A kisportolt celeb udvari bolondnak, dühöngő trollnak, lúzer, ingyenélő, férfiatlan szerencsétlenségként határozta meg Puzsért. 

Egyébként a feljelentgetés és sem új tünet kettejük versengésében. A múlt héten Puzsér stábja jelentette fel  Berkit, mert szerintük nem szabályosan tett szert a szükséges mennyiségű aláírásra, amivel hivatalosan is jelölt lett.