Bencsik András gyáva szarnak tartja azokat az újságírókat, akik névtelenül írnak

2018. január 15., 15:12

Szerző: Bíró Veronika

Bencsik András, a Demokrata főszerkesztője, a Békemenet főszervezője és az Echo TV egyik főszereplője érdekes interjút adott Szabó Anett műsorvezetőnek. A beszélgetés apropóját az adta, hogy népszavazást kezdeményez arról, hogy Gyurcsány Ferenc ne szavazhasson. Ebből kiindulva áttérnek a baloldal romlottságára, vitaképtelenségére, vagy mondjunk inkább csak annyit, hogy a baloldalt szidják.

Bencsik András
Fotó: Bencsik András/Facebook

Pár perc után rátértek egy blogposztra, amelyben Bencsiket kritizálták. A poszt szerzője nem tüntette fel nevét, Bencsik pedig „gyáva szarnak”, „egy ócska alaknak” nevezte azokat, akik a nevüket sem merik felvállalni. Beszélgetnek még a vitakultúráról, hogy mennyire máshogy nyilvánulnak meg a gyalázkodók írásban és szemtől szemben, természetesen mindezt a gonosz baloldalra vonatkoztatva.

A beszélgetést a 444 szúrta ki, egyúttal listázva is azokat a cikkeket, amiket név nélkül írtak a kormánypropaganda újságírói. Csak remélhetjük, hogy ezt nem veszik túlságosan a szívükre a Fidesz és az Orbán-kormány érdekében áldozatos munkát végző Origo, Pesti Srácok és a Ripost munkatársai.

Személyes kedvenc továbbra is az Origón ismeretlen szerző tollából megjelent szeptemberi cikk, amiben források, tények és valóság nélkül arról értekezett az újságíró, hogy Vona Gábor pártelnök biztatására jobbikos fiatalok fenyegetik a nyugdíjasokat, és ezt beszéli már az egész város.

A teljes interjút itt lehet megnézni, a hivatkozott rész 9:50-nél kezdődik.

 

 

 

 

 

2024. április 19., 19:41

Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke és EP-listavezetője közzétette annak a szavazásnak a végeredményét, amelyen eldőlt, hogy kik és milyen sorrendben szerepelnek majd a párt listáján.

2024. április 19., 17:55

Tegyünk világos vállalást: amíg nemzeti kormány áll az ország élén, Magyarország nem lép be az orosz-ukrán háborúba senkinek az oldalán. De ha nem a Fidesz és a KDNP, ha nem a nemzeti erők kezében lenne a kormány, Magyarország már nyakig benne lenne a háborúban - közölte Orbán Viktor miniszterelnök pénteken, a Fidesz-KDNP európai parlamenti választási kampányindító rendezvényén a Millenárison.

2024. április 19., 15:25

Sikeres megállapodást követően adásvételi szerződést írt alá a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Talentis Group Zrt., amelynek értelmében a zárási feltételek sikeres teljesülése esetén 100 százalékos tulajdonosa lesz Magyarország piacvezető kiskereskedelmi babaáruházláncának, a Brendon Holding Kft.-nek - közölte a Mészáros Csoport pénteken.