Bayer Zsolt nem szeretné, ha Sváby András vigyorogna vasárnap este, így harcba hívta rajongóit

2018. szeptember 15., 14:32

Szerző:

Szavazást indított az ATV Heti Napló című műsora a Sargentini-jelentésről. A nézőktől azt kérdezik, hogy ők megszavazták volna-e a jelentést.

Bayer Zsoltnak viszont nem tetszett, hogy péntekre a vasárnap este záruló szavazás állása azt mutatta, hogy az emberek 88 százaléka megszavazta volna az Európai Parlamentben szerdán elfogadott jelentést.

Bayer a blogján Fontos című bejegyzésében azt írta, „ne hagyjuk, hogy Sváby András ezen vigyorogjon vasárnap! Kérlek titeket, hogy szavazzatok és küldje tovább mindenki az ismerőseinek!”

Bayer erőfeszítései nem voltak hiábavalóak, hívői csaknem megfordították már a reprezentatívnak aligha tekinthető online kérdés alatti válaszadási arányt, amely cikkünk megjelenésekor úgy áll:

Heti napló-szavazás
Fotó: 168 óra

De mindez nem volt elég Bayernek, aki „Így csal Sváby és az ő aljas bandája” címmel egy újabb bejegyzésben azt kifogásolja – figyelem –, hogy szerinte a szavazás lezárult. A gondolatmenet igencsak zavaros:

„Korábban felhívást tettem közzé azzal kapcsolatban, hogy minél többen szavazzanak NEM-mel az ATV Napló című műsorának honlapján. Tegnap még lehetett szavazni, és akkor már a NEM-ek vezettek 70%-al (kár, hogy nem készítettünk róla képernyőmentést!). Milyen érdekes, szombaton lezárták a szavazást. Végeredmény: 50-50. Egy ócska csaló vagy Sváby! Hogy tovább csavarjuk a történetet, érdekes módon a számláló újra elindult a Minden szó erre irányuló figyelemfelhívó cikkét követően, már 51% az igenek aránya. Ha valaki mégis tud szavazni az oldalon, tegye meg!”

Most akkor egyrészt lehet is szavazni, másrészt meg nem is, csalnak is, meg azért szavazzon is mindenki. A Fidesz-tag publicista igen komolyan űzi a szellemi honvédelmet. Utóbbi kapcsán felhívnánk a figyelmet Bayer helyesírására is.

Sikeres megállapodást követően adásvételi szerződést írt alá a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Talentis Group Zrt., amelynek értelmében a zárási feltételek sikeres teljesülése esetén 100 százalékos tulajdonosa lesz Magyarország piacvezető kiskereskedelmi babaáruházláncának, a Brendon Holding Kft.-nek - közölte a Mészáros Csoport pénteken.