Bayer Zsolt is coming outolt végre, büszkén mondta ki, hogy homofób

2019. július 15., 14:59

Szerző:

Bayer Zsolt, a nevét viselő Hír Tv-n futó showműsor vasárnapi adásában levezette, miért szükségszerűen homofób egy egészséges heteroszexuális férfi.

Érvelését a fóbia szóra építette, amely ösztönös félelmet, irtózást, viszolygást jelent, márpedig egy egészséges heteroszexuális férfi szerinte irtózik két férfi csókolózó férfi látványától. Legott meg is szavaztatta a műsor férfiközönségét, majd kijelentette:

„Erről mi nem tehetünk, egész egyszerűen bennünket irtózattal, utálattal tölt el”.

Ebből pedig szerinte az következik, hogy nyilvánvaló: az ő fogalmaink szerint mi mindannyian homofóbok vagyunk, és ezért minket Nyugaton kirúgnának a munkahelyünkről, de legalább

„itt ebben stúdióban jelentsük ki, boldogan, bátran és büszkén: igen, mi azok vagyunk."

A homofóbia szó a köznyelvben egyébként egyáltalán nem azt jelenti, hogy valaki nem szívesen néz melegek közötti szexet, hanem a homoszexuális emberekkel szembeni ellenérzéseket, azok hangoztatását, illetve a melegek hátrányos megkülönböztetését értik alatta.

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok. A szél erős, olykor viharos lesz és többfelé lehet eső, zápor, akár zivatar - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.

Nem sok jóval kecsegtet az időjárás: marad az április első felének megfelelő hőmérséklet és éjszakánként talajmenti, a fagyzugos helyeken gyenge fagyok veszélyeztetik a gyümölcstermést - írta a HungaroMet Zrt. csütörtöki agrometeorológiai elemzésében.