Bayer Zsolt békemenetet hirdetett, a szeretet jegyében vonulna Orbán Viktor színe elé március 15-én

2018. február 26., 18:11

Szerző:

Békemenetet hirdetett meg Bayer Zsolt, a Magyar Idők publicistája a Fidesz vasárnapi választási veresége nyomán. össze. A hír az Echo Tv honlapján látott napvilágot:

„Reményt kaptak, elhiszik, hogy erősek lettek és a mi álmunk szertefoszlott. Mutassuk meg, hogy vagyunk egy páran! - ezekkel a szavakkal hirdette meg Bayer Zsolt a következő békemenetet, amely március 15-én lesz. Gyülekező 12 órától a Bem szobornál, majd átvonulnak a Kossuth térre, ahol közösen hallgatják meg Orbán Viktor ünnepi beszédét. Bencsik András hozzátette: 2012-ben is ez volt az válasz, hinnünk kell a

szeretet és az összefogás erejében.

Amit létrehoztunk, meg kell védeni!"

A békemenet mögött egyébként az a Civil Összefogás Fórum, áll, amelynek az alapítványa a CÖKA 2016 vége felé teljességgel átláthatatlan körülmények között 508 millió forintos támogatást kapott a 100 százalékos állami tulajdonban lévő Magyar Villamos Művek Zrt.-től (MVM). A cég az adatvédelmi hatóság elnökének a felszólítása ellenére mostanáig titkolózik a támogatás miértjéről.

Egyre izgalmasabbnak ígérkezik a nemzeti ünnep. 

Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke és EP-listavezetője közzétette annak a szavazásnak a végeredményét, amelyen eldőlt, hogy kik és milyen sorrendben szerepelnek majd a párt listáján.

Tegyünk világos vállalást: amíg nemzeti kormány áll az ország élén, Magyarország nem lép be az orosz-ukrán háborúba senkinek az oldalán. De ha nem a Fidesz és a KDNP, ha nem a nemzeti erők kezében lenne a kormány, Magyarország már nyakig benne lenne a háborúban - közölte Orbán Viktor miniszterelnök pénteken, a Fidesz-KDNP európai parlamenti választási kampányindító rendezvényén a Millenárison.