Mentőhelikopter szállt le az Üllői út közepén egy súlyos balesetben megsérült hároméves gyermekkel

2019. november 20., 16:07

Szerző:

Három súlyos és egy könnyebb sérültje van egy Csobánka közelében szerdán történt balesetnek – közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság.

A tájékoztatás szerint két személyautó ütközött össze a balesetben, egy hároméves gyermeket mentőhelikopterrel szállítottak a kórházba. 

Az Országos Mentőszolgálat délután azt közölte a Facebook-oldalán, hogy a mentőknek le kellett zárniuk az Üllői utat a Heim Pál Gyermekkórház előtt, hogy az életveszélyesen sérült gyerekkel érkező helikopter közvetlenül a sürgősségi előtt landolhasson.

Tegnap 16:25

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok. A szél erős, olykor viharos lesz és többfelé lehet eső, zápor, akár zivatar - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.

Nem sok jóval kecsegtet az időjárás: marad az április első felének megfelelő hőmérséklet és éjszakánként talajmenti, a fagyzugos helyeken gyenge fagyok veszélyeztetik a gyümölcstermést - írta a HungaroMet Zrt. csütörtöki agrometeorológiai elemzésében.