Az Origo szerint Kósa Lajost egy ismert csaló hamisítványával támadják, a rendőrség nyomoz

2018. március 13., 21:43

Szerző:

Kósa Lajost egy ismert csaló, Szabó Gáborné hamisítványával támadja a Magyar Nemzet, és a rendőrség csalás gyanúja miatt nyomoz az ügyben.

A portál úgy tudja, a nő legalább harminc ahhoz hasonló iratot készített, mint amilyet most a Magyar Nemzet bemutatott; a nőt korábban pedig csalás miatt büntették és most is csalás gyanúja miatt nyomoz az ügyben a rendőrség.

Az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) megerősítette az Origónak, hogy az ügyben a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda csalás gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen. Az ORFK hozzátette, hogy a rendőrség a nyomozás érdekeire tekintettel nem ad bővebb tájékoztatást.

Kósa Lajos korábban klasszikus szélhámosságnak nevezte a sajtóban felmerült vagyonkezelési ügy történetét. Azt az ügyben elsőként a 168 Óra írta meg, hogy a nő férje nemrég öngyilkos lett.

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok. A szél erős, olykor viharos lesz és többfelé lehet eső, zápor, akár zivatar - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.

Nem sok jóval kecsegtet az időjárás: marad az április első felének megfelelő hőmérséklet és éjszakánként talajmenti, a fagyzugos helyeken gyenge fagyok veszélyeztetik a gyümölcstermést - írta a HungaroMet Zrt. csütörtöki agrometeorológiai elemzésében.