Az ellenállás vége: Hajós András visszatér Andy Vajna tévéjébe

2018. augusztus 1., 11:49

Szerző:

Újból szerződteti Hajós Andrást az Andy Vajna tulajdonában lévő TV2 – értesült a szintén filmügyi kormánybiztos tulajdonában lévő Bors. A bulvárlap információi szerint „hálás feladat vár a tékozló fiúra”, az egyik ősszel induló, nagyszabású show-műsor főszereplője lesz.

Fotó: Facebook

Ami a okokat illeti, a Bors emlékeztet, hogy a műsorvezető nemrég elbukta egy másik kereskedelmi csatornán, a Viasat3-on futó Ide Süss! című gasztroműsor vezetését. 

A zenészként és műsorvezetőként ismert Hajós András 2017. augusztusában a Facebook-oldalán jelentette be, hogy belső feszültségek miatt távozik a TV2-től. Előtte többször nyilatkozott arról, hogy dühíti, ami a kereskedelmi csatorna híradójában, a propagandaműsorrá silányított Tényeknél zajlik.

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok. A szél erős, olykor viharos lesz és többfelé lehet eső, zápor, akár zivatar - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.

Nem sok jóval kecsegtet az időjárás: marad az április első felének megfelelő hőmérséklet és éjszakánként talajmenti, a fagyzugos helyeken gyenge fagyok veszélyeztetik a gyümölcstermést - írta a HungaroMet Zrt. csütörtöki agrometeorológiai elemzésében.