Az ATV felfüggesztette Havas Henriket

2017. december 11., 11:10

Szerző:

Az ATV hivatalos vizsgálatot indított Havas Henrik zaklatási ügyei miatt – tájékoztatta az Indexet a csatorna. Amíg a vizsgálat le nem zárul, Havas nem szerepel az ATV képernyőjén. Az ügyben a vizsgálat végéig nem nyilatkoznak, de még december 31-ig le akarják folytatni. 

A músorvezető

A lépés elég váratlan, tekintve, hogy a múlt héten még kiálltak a műsorvezető mellett, miután a Való Világgal ismertté vált Baukó Éva Facebook-posztban vádolta meg szexuálisan zaklatással. A bejegyzésben nem szerepelt név, de nem sokkal később azonosították az illetőt, és Baukó is megerősítette, hogy Havasról van szó.

Baukó után még egy valóságshow-szereplő zaklatással vádolta meg a műsorvezetőt. Molnár Anikó a TV2 Tényekben állította, hogy még évekkel korábban, amikor közös könyvükön dolgoztak,  ő is nem kívánt közeledést tapasztalt Havastól. Beszélt arról, hogy a műsorvezető fogdosta, akarata ellenére megcsókolta és egyszer egy vibrátort adott neki ajándékba.

Havas szerint politikai támadásról van szó, amiben a celebek csupán statiszták. Havas úgy véli, mindennek a Vona Gáborról írt könyve az oka.

Baukó azt állítja, hogy egyszer már meg is nevezte Havast, de akkor senkit sem érdekelt
Fotó: Facebook/Baukó Éva

 

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok. A szél erős, olykor viharos lesz és többfelé lehet eső, zápor, akár zivatar - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.

Nem sok jóval kecsegtet az időjárás: marad az április első felének megfelelő hőmérséklet és éjszakánként talajmenti, a fagyzugos helyeken gyenge fagyok veszélyeztetik a gyümölcstermést - írta a HungaroMet Zrt. csütörtöki agrometeorológiai elemzésében.