Ajjaj, Hollik István már tudja, hogy oda Európa

2018. július 15., 20:45

Szerző:

Erős a mezőny a hülyeség-világbajnokságon, de egy remek hajrával felért a csúcsra Hollik István, aki a legélesebb kés a világ egyik legkomolyabb politikai alakulata, a KDNP fiókjában. A hajbeültetésben is erős politikus még a vb-döntő előtt megmondta, hogy miről szól a Franciaország-Horvátország összecsapás. Persze aki látott már kettőnél több másodpercet bármilyen közszolgálatinak csúfolt híradóból, azt nem fogja meglepni, hogy 

a világbajnoki döntőnek Európa jövője szempontjából is fontos üzenete lehet hiszen egy bevándorlóország játszik egy nemzeti identitására büszke, keresztény országgal. 

Ha ő mondja, akkor egész biztosan így van. De akkor mi lesz velünk most?

 

Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke és EP-listavezetője közzétette annak a szavazásnak a végeredményét, amelyen eldőlt, hogy kik és milyen sorrendben szerepelnek majd a párt listáján.

Tegyünk világos vállalást: amíg nemzeti kormány áll az ország élén, Magyarország nem lép be az orosz-ukrán háborúba senkinek az oldalán. De ha nem a Fidesz és a KDNP, ha nem a nemzeti erők kezében lenne a kormány, Magyarország már nyakig benne lenne a háborúban - közölte Orbán Viktor miniszterelnök pénteken, a Fidesz-KDNP európai parlamenti választási kampányindító rendezvényén a Millenárison.