A teljes ellenzék agyhalott, évtizedekig nem jut hatalomra – összegzett Mészáros médiabirodalmának fő tartalomfejlesztője

2018. április 13., 11:45

Szerző:

Pauska Zsolt, a Mészáros Lőrinc-féle Mediaworks tartalomfejlesztési igazgatója, korábban a közmédia online főszerkesztőije is úgy érezte, meg kell osztania nézeteit a vasárnapi választás kifejletének okairól – vette észre a 444. 

„Egyre nyilvánvalóbb a ballib tábor és sajtója tetemes IQ-hátránya a nemzeti oldallal szemben, tükrözi ezt az elmúlt három országgyűlési választás kétharmados eredménye is. Aki részleteiben fel tudja idézni az elmúlt napok eseményeit, egyetérthet ezzel – írja Pauska Agyhalottak című publicisztikájában itt, majd ekképp folytatja okfejtését: 

„A magas részvételi arányt égi jelként értékelő vasárnapi lelkesedés a ballib (és műnáci) oldalon egészen estig tartott, a végeredmény ismeretében aztán – hétfőn – a teljes döbbenet követte, majd vádaskodásba („elcsalták a választást!” – by Gyurcsány) és a szokásos parasztozásba fordult (lásd például a Hogy lehet ennyire hülye az ország? című Index-cikket)" – írja, bár az a bizonyos Index-cikk épp arról szólt, hogy senki nem hülye, pláne nem gonosz vagy alattomos, aki Fideszre szavazott.

„Ahelyett, hogy az ellenzék és értelmisége végre feltenné magának az ilyenkor helyénvaló kérdéseket. Az első, hogy vajon tényleg mindenki hülye-e rajtuk kívül és csak ők a helikopter? És itt meg is állhatunk.

Mert annyira a saját, a pesti körúton belül felépített (és onnan sajnos szétsugárzott) virtuális világukban élnek, hogy ők bizony most is azt mondják, hogy igen, rajtuk kívül mindenki hülye errefelé.

A végeredményt tekintve legyinthetnénk is, magunkban hozzá­téve, hál’ Isten, hogy ekkora náluk az IQ-hiány, merthogy így még évtizedekig nem jutnak kormányra, és ez jó.

Azonban rosszabb a helyzet.

Az oktatás, a kulturális és művészeti élet plusz az elektronikus sajtó nagyobbik része ugyanis továbbra is a kezükben van,

és ezeken a területeken, ha kell vérrel-­vassal, de a saját normáikat érvényesítik. Az a kérdés, még meddig" – zárja sorait Pauska.

17:55

Tegyünk világos vállalást: amíg nemzeti kormány áll az ország élén, Magyarország nem lép be az orosz-ukrán háborúba senkinek az oldalán. De ha nem a Fidesz és a KDNP, ha nem a nemzeti erők kezében lenne a kormány, Magyarország már nyakig benne lenne a háborúban - közölte Orbán Viktor miniszterelnök pénteken, a Fidesz-KDNP európai parlamenti választási kampányindító rendezvényén a Millenárison.

15:25

Sikeres megállapodást követően adásvételi szerződést írt alá a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Talentis Group Zrt., amelynek értelmében a zárási feltételek sikeres teljesülése esetén 100 százalékos tulajdonosa lesz Magyarország piacvezető kiskereskedelmi babaáruházláncának, a Brendon Holding Kft.-nek - közölte a Mészáros Csoport pénteken.