A rettegés az úr Cegléden, és még hetekig fog tartani

2018. január 15., 18:44

Szerző:

Ironikus, de a terrorizmus elleni határvédelemben fogják hasznosítani a tudásukat azok a szaúdi rendőrök és határőrök, akiket Cegléden migránsnak néztek és feljelentettek – derül ki a Ceglédi Panorama cikkéből.

A lap informátora szerint a szaúdi rendőrök háromhetes rendőrkutyás képzésben vesznek részta szálláshelyükön kapják meg az elméleti oktatást, a velük szerződésben álló világhírű kutyaidomító telephelyén, Csemőben pedig gyakorlatoznak. Az Egyesült Államoktól Európáig számos csoport jött már Ceglédre kutyaidomítást tanulni – számolt be a lapnak a forrás, aki a vendégekkel személyes kapcsolatban áll.

Fotó: Youtube

„Tizenkét huszonéves fiúról van szó, akik mindenhova együtt mennek. Egy tolmács is velük van állandóan. Voltak Budapesten is városlátogatáson, meg Cegléden is. Nyilván egy kisvárosban elég feltűnő jelenség ekkora tömegben, ahogy együtt mennek kicsit sötétebb bőrű, kisportolt fiatalok.

Különösen, amilyen időket élünk manapság,

így nagy szenzációt keltettek. Ez teljesen természetes. Miután olvasták a híreket a fiúk a tolmácsukkal együtt bementek a ceglédi rendőr-kapitányságra, ahol bemutatták az irataikat, hogy teljesen legálisan tartózkodnak itt” – állítja a lap forrása, aki azt is elmondta, a hogy a szálláshely környékén is megijedtek a szomszédok. Volt, aki átnézett, hogy küldjék haza a „migránsokat”, amire a szálláshely tulajdonosai elmagyarázták, hogy hivatalosan vannak itt, útlevéllel, vízummal három héten át. Ezalatt időnként a szülők is meglátogatják a fiúkat. Sőt, a tervek szerint a három hét elteltével újabb csoport érkezik majd Ceglésre kutyaidomítást tanulni.

A Ceglédi Panorámának egyébként így sem tetszik a külföldiek városbeli jelenléte. A cikket kísérő képet, amelyen a szaúdi rendőröket lehet látni ebéd közben, migrans.jpg néven töltötték fel a honlapra.

Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke és EP-listavezetője közzétette annak a szavazásnak a végeredményét, amelyen eldőlt, hogy kik és milyen sorrendben szerepelnek majd a párt listáján.

Tegyünk világos vállalást: amíg nemzeti kormány áll az ország élén, Magyarország nem lép be az orosz-ukrán háborúba senkinek az oldalán. De ha nem a Fidesz és a KDNP, ha nem a nemzeti erők kezében lenne a kormány, Magyarország már nyakig benne lenne a háborúban - közölte Orbán Viktor miniszterelnök pénteken, a Fidesz-KDNP európai parlamenti választási kampányindító rendezvényén a Millenárison.

Sikeres megállapodást követően adásvételi szerződést írt alá a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Talentis Group Zrt., amelynek értelmében a zárási feltételek sikeres teljesülése esetén 100 százalékos tulajdonosa lesz Magyarország piacvezető kiskereskedelmi babaáruházláncának, a Brendon Holding Kft.-nek - közölte a Mészáros Csoport pénteken.