A padokon hagyják, patakba dobják a leveleket Kőszegen a postások

2017. október 17., 15:43

Szerző:

Úgy tűnik, hogy a kőszegieknek elegük van abból, amit a főtéri postán szolgáltatási színvonalnak csúfolnak. Sokan panaszkodnak, hogy nem vagy több hetes késéssel érkeznek meg levelek. Több városlakó megjegyezte, hogy a közműszolgáltatók, állami hivatalok, önkormányzat, egyéb szerv leveleit nem vagy jelentős késéssel kapják meg – miközben a késedelmi kamatot, az elveszett számla pótlását, csekkszerzést és az ezzel eltöltött időt persze senki nem téríti meg – írja a HellóSzeg.hu blogon Tóth Gábor önkormányzati képviselő.

Forrás: Wikimedia Commons

A helyi hírek szerint kevés a kézbesítő, illetve a szabadságolások is nehezítik a küldemények célba jutását. A négy évszakos, szabadban végzett munka, a gyenge fizetés, a megbecsülés hiánya, a vezetők irreális elvárásai miatt kevesen maradnak hosszú távon a postán.

Van olyan helyi polgár, aki tavasz óta nem látott kézbesítőt, de olyan hír is érkezett, hogy egy komplett társasháznak küldött levélköteget egyben találtak meg a ház előtti padon, de Tóth kapott képeket  a Gyöngyös-patakba dobott levelekről is. 

A postán tagadták, hogy hogy késések lennének.

A képviselő megjegyezi: „Azt hiszem, a városgondnok mellett a postafőnököt is ideje lenne elzavarni Kőszegről. Menjenek nyugodtan a magánszektorba, és tapasztalják meg, hogy mi az a munka (…) én ezért a teljesítményért nem tudok és nem is akarok fizetni nekik” – vázolta fel a szerinte követendő forgatókönyvet Tóth Gábor. 

 

Tegyünk világos vállalást: amíg nemzeti kormány áll az ország élén, Magyarország nem lép be az orosz-ukrán háborúba senkinek az oldalán. De ha nem a Fidesz és a KDNP, ha nem a nemzeti erők kezében lenne a kormány, Magyarország már nyakig benne lenne a háborúban - közölte Orbán Viktor miniszterelnök pénteken, a Fidesz-KDNP európai parlamenti választási kampányindító rendezvényén a Millenárison.

Sikeres megállapodást követően adásvételi szerződést írt alá a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Talentis Group Zrt., amelynek értelmében a zárási feltételek sikeres teljesülése esetén 100 százalékos tulajdonosa lesz Magyarország piacvezető kiskereskedelmi babaáruházláncának, a Brendon Holding Kft.-nek - közölte a Mészáros Csoport pénteken.