A MÁV tízmillió forintot költ arra, hogy ne építhessenek bicikliutat a kétfarkúak

2018. augusztus 19., 21:40

Szerző:

A Magyar Kétfarkú Kutya Párt számításai szerint csaknem tízmillió forintba kerülnek a MÁV-nak azok a biztonsági őrök, akik feladata megakadályozni, hogy a párt aktivistái (passzivistái) Rákosrendező mellett megépítsék a bicikliút vasúttársaság felügyelte területre eső szakaszát.  Mindössze száz méterről van szó, a helyi civil szervezetek és a biciklizők régi szívügyéről van szó, a kétfarkúak pedig július közepén jelezték, hogy ha összegyűl a pénz, akkor szívesen megépítik a bicikliutat. Augusztus 1-én neki is álltak volna a munkának, mert két nap alatt összegyűlt a szükséges 800 ezer forint, de – számolt be róla az Index – rendőrt hívtak rájuk, a MÁV pedig azóta is biztonsági őrökkel tartja távol őket.

 

A kétfarkúak ma a Facebookon azt írták, hogy megkérdezték a biztonsági őröket, akik azt mondták, decemberig van szerződésük a MÁV-val arra, hogy megvédjék a területet a bicikliút jelentette fenyegetéstől. Ez pedig napi négy emberrel, 12 órás műszakkal és 120 napos szerződéssel számolva 9 600 000 forint.

Gratulálunk.

Az MKKP ma a Facebook-oldalán jelezte azt is, hogy három napon belül le kell bontania azt az utasvárót, amelyet  Felcsút egyik buszmegállójában építettek az augusztus 12-i időközi polgármester-választás előtt. 

2024. április 19., 19:41

Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke és EP-listavezetője közzétette annak a szavazásnak a végeredményét, amelyen eldőlt, hogy kik és milyen sorrendben szerepelnek majd a párt listáján.

2024. április 19., 17:55

Tegyünk világos vállalást: amíg nemzeti kormány áll az ország élén, Magyarország nem lép be az orosz-ukrán háborúba senkinek az oldalán. De ha nem a Fidesz és a KDNP, ha nem a nemzeti erők kezében lenne a kormány, Magyarország már nyakig benne lenne a háborúban - közölte Orbán Viktor miniszterelnök pénteken, a Fidesz-KDNP európai parlamenti választási kampányindító rendezvényén a Millenárison.

2024. április 19., 15:25

Sikeres megállapodást követően adásvételi szerződést írt alá a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Talentis Group Zrt., amelynek értelmében a zárási feltételek sikeres teljesülése esetén 100 százalékos tulajdonosa lesz Magyarország piacvezető kiskereskedelmi babaáruházláncának, a Brendon Holding Kft.-nek - közölte a Mészáros Csoport pénteken.