A Magyar Gárda és a Betyársereg szerint Vona nem elég nemzeti, inkább a MIÉP mögé állnak

2018. március 19., 09:56

Szerző:

A MIÉP-et támogatja a Magyar Gárda – mondta Silip Norbert, a Magyar Gárda országos elhárításának egykori parancsnoka a Magyar Időknek. A gárda volt vezetője szerint a Jobbik totálisan lejáratta magát, és nem tekinthető nemzeti pártnak – írja a Magyar Idők című kormánylap. 

Silip Norbert arról is beszélt, hogy véleményük szerint jelenleg nincsen igazi nemzeti ellenzék a parlamentben. Hozzátette: döntésükben nem kapott szerepet személyes sértettség, és nem is arról van szó, hogy Vona Gábor cserbenhagyta a gárdistákat. Azt nem tartják elfogadhatónak, hogy Vonáék egyetlen célja mindenáron kormányra kerülni. Silip kijelentette,

már semmit sem hisznek el a jelenlegi elnöknek

A Betyársereg is a MIÉP mögé állt, olyan emberek, akiknek helyén van a szívük, ők valóban a nemzeti oldalt képviselő kardinális figurák, így egyértelmű volt számukra, hogy ők  is csatlakoznak a MIÉP támogatóihoz – fogalmazott Silip Norbert Az egykori gárdakapitány kifejtette: azt sem tekintik jó célnak, hogy a Jobbik csak a Fideszt akarja leváltani, nem pedig a nemzeti érdeket képviselni, ez pedig Silip szavai szerint „óriási csalódás” minden gárdistának.

Hangsúlyozta: már semmit sem hisznek el Vona Gábornak, a „mindenáron kormányozni akarás érdekében megkötött szövetség mindenféle pártokkal” pedig

a totális reményvesztettségre utal a Jobbik részéről.

A Magyar Idők persze boldogan futtatja a Jobbik-ellenes „nemzeti radikálisokat." A Fidesz mindent megtesz, hogy a Jobbikot, illetve Vona Gábort a „nemzeti ügy" elárulójának, bevándorláspárti, iszlámbarát színben tüntessék fel.

15:25

Sikeres megállapodást követően adásvételi szerződést írt alá a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Talentis Group Zrt., amelynek értelmében a zárási feltételek sikeres teljesülése esetén 100 százalékos tulajdonosa lesz Magyarország piacvezető kiskereskedelmi babaáruházláncának, a Brendon Holding Kft.-nek - közölte a Mészáros Csoport pénteken.