A lakosság segítségét kérik a rendőrök egy késelő azonosításához

2018. február 3., 10:58

Szerző:

A VIII. kerületi Rendőrkapitányság nyomozást folytat ismeretlen tettes ellen súlyos testi sértés bűntett elkövetése miatt.

A rendelkezésre álló adatok szerint az ismeretlen férfi 2018. február 2-án 1 óra 30 perc körül a nyolcadik kerület egyik utcájában előzetes szóváltást követően megszúrta vitapartnerét.

Az elkövetőről felvétel készült.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.​

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok. A szél erős, olykor viharos lesz és többfelé lehet eső, zápor, akár zivatar - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.

Nem sok jóval kecsegtet az időjárás: marad az április első felének megfelelő hőmérséklet és éjszakánként talajmenti, a fagyzugos helyeken gyenge fagyok veszélyeztetik a gyümölcstermést - írta a HungaroMet Zrt. csütörtöki agrometeorológiai elemzésében.