A korrupcióról és az ügyeskedésről szóló sorozatot vetít Andy Vajna csatornája

2018. szeptember 4., 14:46

Szerző:

Andy Vajna TV2-je szeptember 23-án elkezdi vetíteni a magyar HBO legsikeresebb sorozatát, az Aranyéletet. A szériát még 2015-ben kezdte adni a kábelcsatorna, a kritikai és nézői fogadtatás miatt pedig a következő évben már a második évadot is bemutatták,  idén októberben pedig érkezik a harmadik is – írja a Magyar Narancs.

Fotó: YouTube

Ez azért pikáns, mert a kormány számára kínos ügyeket elhallgató, a hírműsoraiban a fideszes narratívát közvetítő csatorna egy olyan sorozatot fog vetíteni, amely az ügyeskedésről, a korrupcióról és a rendszerváltás körüli zavarosban halászásról szól.

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok. A szél erős, olykor viharos lesz és többfelé lehet eső, zápor, akár zivatar - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.

Nem sok jóval kecsegtet az időjárás: marad az április első felének megfelelő hőmérséklet és éjszakánként talajmenti, a fagyzugos helyeken gyenge fagyok veszélyeztetik a gyümölcstermést - írta a HungaroMet Zrt. csütörtöki agrometeorológiai elemzésében.