A kör bezárul, az LMP is beállt Rokker Zsoltti mögé

2018. június 1., 10:43

Szerző:

A DK, az MSZP, a Jobbik és a Momentum után az LMP is jelezte, hogy beáll a miskolci időközi önkormányzati választáson függetlenként induló Erdei Sándor, azaz Rokker Zsoltti mögé – írja az atv.hu.

A párt „reményének ad hangot, hogy támogatása célt ér, és Miskolc megválasztja képviselőnek a várost jól ismerő független jelöltet, aki a helyi ügyek képviseletét hatékonyan tudja ellátni” – közölte az LMP Borsod megyei elnöke, Csoma László.

Az MSZP korábban így indokolta, miért a 42 éves mókamestert támogatja:

 „A 42 éves Erdei Sándor Miskolcon született, diplomáját a Miskolci Egyetemen szerezte, két évtizede a Győri kapu városrészben lakik. Országos ismertségre humoristaként televízió- és rádióműsorokban tett szert, és bár költözhetett volna Budapestre, lokálpatriótaként itthon maradt, innen jár fellépésekre, televíziós felvételekre."

Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke és EP-listavezetője közzétette annak a szavazásnak a végeredményét, amelyen eldőlt, hogy kik és milyen sorrendben szerepelnek majd a párt listáján.

Tegyünk világos vállalást: amíg nemzeti kormány áll az ország élén, Magyarország nem lép be az orosz-ukrán háborúba senkinek az oldalán. De ha nem a Fidesz és a KDNP, ha nem a nemzeti erők kezében lenne a kormány, Magyarország már nyakig benne lenne a háborúban - közölte Orbán Viktor miniszterelnök pénteken, a Fidesz-KDNP európai parlamenti választási kampányindító rendezvényén a Millenárison.

Sikeres megállapodást követően adásvételi szerződést írt alá a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Talentis Group Zrt., amelynek értelmében a zárási feltételek sikeres teljesülése esetén 100 százalékos tulajdonosa lesz Magyarország piacvezető kiskereskedelmi babaáruházláncának, a Brendon Holding Kft.-nek - közölte a Mészáros Csoport pénteken.