A kétfarkúaknak is vissza kell fizetniük 25 milliót, már el is kezdtek gyűjteni

2018. május 8., 17:03

Szerző:

„Juhéé, nekünk is vissza kell fizetnünk 25 millió forintot, ami persze már elment a kampánypénzes pályázatokra. Ez onnan van, hogy 25 helyen nem érték el a jelöltjeink a két százalékot egyéniben,

– hála a szuper taktikai szavazásnak" 

– írta Facebook-oldalán a párt. 

A reménybeli adakozók itt találnak opciókat.

A kétszázalékos küszöbtől – leginkább a ugyancsak a taktikai szavazás és a visszalépések miatt – jócskán elmaradt Együttnek 150 millió forintnyi kampánytámogatást kell befizetnie az államkasszába. A példátlanul sikeres gyűjtésnek köszönhetően Juhász Péteréknek egy már csak egy tízmillió forint körüli összeg hiányzik a tartozás kiegyenlítéséhez.   

Tegnap 16:25

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok. A szél erős, olykor viharos lesz és többfelé lehet eső, zápor, akár zivatar - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.

Nem sok jóval kecsegtet az időjárás: marad az április első felének megfelelő hőmérséklet és éjszakánként talajmenti, a fagyzugos helyeken gyenge fagyok veszélyeztetik a gyümölcstermést - írta a HungaroMet Zrt. csütörtöki agrometeorológiai elemzésében.