A Karc FM-nél komolyan azon sopánkodtak, hogy Soros mindenkit átműttetne férfivá

2017. november 30., 17:06

Szerző:

A Karc FM délutáni műsorában egy felháborodott telefonáló arról beszélt, hogy Soros György Mein Plan című új könyvében egyebek mellett a drogozás és a homoszexualitás kötelezővé tételéről van szó. A Hírcsárda (ami még a fejlécben is közli, hogy álhírportál, alapítva 1351) múlt pénteken közölte a hírt Soros Györgynek még az ünnepek előtt megjelent könyvéről. Jurák Kata műsorvezető pedig komolyan vette.

A Paláver című műsorába telefonált be egy idős nő, aki felháborodottan felolvasta a Hírcsárda hírét a könyvről, olyan állításokat, amelyek szerinte vérlázítók. Például hogy Soros már eddig kétszázezermilliárd dollárt keresett Magyarország kiárusításán. (Amúgy Magyarország egész éves GDP-je 120 milliárd dollár körül van, azaz Soros Magyarország legalább 1666 évnyi teljes gazdasági össztermékét lopta el. Csak mostanáig, csak Magyarországról!) És még hol van a vége!

Szemlézzük a hír legjobbjait:

  • El kell törölni a nemeket, mindenkit át kell műttetni férfivá. Így a homoszexualitást sem kell kötelezővé tenni, úgyse lenne más választás.
  • Kötelezővé kell tenni a homoszexualitást, ha mégsem megy a nemek eltörlése.
  • A határok eltörlése. Ha nincs határ, nincs illegális határátlépés sem. A határok őrizetének eddigi költségeit mind a migránsoknak adná Soros, ami mellé adna nekik megerőszakolható nőket és gyerekeket is, mielőtt azokat férfivá műtenék.
  • A szabad sajtó, mint Origo, 888 és Pesti Srácok elhallgattatása.
  • A mobiltelefonokon csak kihangosítóval, headset nélkül szabad majd beszélni.
  • Akit nem költöztetnek át migránsországokba, annak kötelező lesz kisemmizve a híd alá költöznie, de csak miután áttért az iszlám ÉS a zsidó hitre. 

Jurák Kata, aki a Pesti Srácoktól nemrég igazolt át a Magyar Időkhőz, és önmagát oknyomozó újságíróként határozza meg, egy kicsit csodálkozott, de amikor a telefonáló közölte, hogy három paláveres ismerőse is látta, és megerősítették, hogy ez mind igaz, csak azt tudta ismételgetni: MEGDÖBBENTŐ. A végén hozzátette, hogy ő a könyvnek ezzel a fordításával nem találkozott.

És akkor jöjjön teljes egészében a mű (a lényeg 5:10-nél kezdődik):