A Habony-féle Ripost szerint nem a magyar zászló, hanem vörös félhold van a Jobbik logójában

2018. február 8., 09:58

Szerző:

Miután az Orbán-kormányhoz enyhén szólva közel álló média kiderítette, hogy Vona Gábor valójában muszlim, akit végső soron egy titokzatos palesztin fiatalember térített át a muzulmán hitre jemeni nászútján, annyira, hogy a minden gátlását levető Jobbik-elnök most már konkrétan mecsetet építene a miskolci Avasi lakótelepre, most azzal kell szembesülnie a sokat próbált magyar közvéleménynek, hogy a Jobbik pártlogójában látható piros ív – a magyar nemzeti trikolór pirosa – voltaképpen nem más, mint egy vörös félhold, az iszlám jelképe.

A Habony-féle Ripostból, illetve Faktorból megtudhatjuk, hogy a Vonával szemben álló jobbikos források megerősítették, a Jobbik elnökének személyes utasítására került a muszlim szimbólum a párt logójába és a

pártelnök közel-keleti útjain gyakran dicsekszik ezzel.

Vona Gábor bizonyítéknak szánja a vörös félholdat, hogy a Jobbik, illetve személyesen ő maga is elkötelezett a muzulmán m hit mellett, amelyet az emberiség utolsó reményének tart. „Ha ez a fény kialszik, nagy sötétség támad” – írta például  a Barikád! című lapban megjelent cikkében.

A párttagoknak persze másfajta magyarázattal szolgálnak a logó jelentését illetően. Eszerint a kereszt mögött látható sávok piros-fehér zöld vitorlákat(!) ábrázolnak, amelyek „repítik” a Jobbik hajóját. Azt, hogy melyik hajó használ félhold alakú vitorlákat, már nem tudnák megmagyarázni. Csak a beavatottak ismerhetik a magyarázatot, hogy miért is került a párt logójába a vörös félhold" – sorolja megcáfolhatatlan bizonyítékait a Faktor, amely arra is rámutat, hogy Vona verziót is készíttetett a muzulmán országokban tett útjaira, hogy az iszlám jelkép jobban kiemelkedjen a Jobbik logójában. Ebben a magyar nemzeti lobogó fehér színét feketére, a vallás egyik előszeretettel használt  színére cserélték.

Így még jobban kiugrik a vörös félhold a Jobbik logójából, nem számít, hogy emiatt végképp eltűnnek a nemzeti színek.

És ha még ezek után se lenne elég evidens valakinek, ki is valójában a magyát jó magyar római katolikus hívó embernek hazudó Vona Gábor, a portál egy sor fotót is közzétesz az „iszlamista fotóabulmából", amelyeket ugyancsak az elnökkel „szembeforduló jobbikosok jóvoltából" oszt meg a publikummal.