A Fidesznek nem tetszene, ha a kórházak és az iskolák is kapnának a tao-milliárdokból

2018. február 6., 18:25

Szerző:

Iskolák és kórházak is részesülhessenek a tao-pénzekből – ezt szeretné elérni az MSZP és a Párbeszéd szövetsége.

Kedden a Hír TV arról számolt be, hogy az MSZP-s Varga László törvénymódosítást kezdeményezett annak érdekében, hogy a cégek a nyereségadójukat a sport mellett kórházaknak és iskoláknak is felajánlhassák. Szerinte a cégek így saját településeiken, városaikban a helyi intézményeket is támogathatnák.

Fotó: korhazikoszt.tumblr.com

Kiderült azonban, hogy a szocialista javaslatot tárgysorozatba sem vették, amire az MSZP úgy reagált:

Az  Országgyűlés Gazdasági bizottságának fideszes tagjai egy kíméletlenül őszinte, egy szavas választ adtak az egészségügy és az oktatás problémáinak kezelésére:

NEM!

(A 24.hu nyomán)

Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke és EP-listavezetője közzétette annak a szavazásnak a végeredményét, amelyen eldőlt, hogy kik és milyen sorrendben szerepelnek majd a párt listáján.

Tegyünk világos vállalást: amíg nemzeti kormány áll az ország élén, Magyarország nem lép be az orosz-ukrán háborúba senkinek az oldalán. De ha nem a Fidesz és a KDNP, ha nem a nemzeti erők kezében lenne a kormány, Magyarország már nyakig benne lenne a háborúban - közölte Orbán Viktor miniszterelnök pénteken, a Fidesz-KDNP európai parlamenti választási kampányindító rendezvényén a Millenárison.