A fideszes pofátlanság felülmúlhatatlan csúcsának tűnik, de szokjunk hozzá, hónapokig biztos ez lesz

2017. december 10., 18:34

Szerző:

Elképesztő kiadványt kaphattak kézhez a XVIII. kerületiek. A 444.hu olvasója találta postaládájában a fantasztikus kalendáriumot és meg is osztotta a portállal. Jól tette, mert különben csak a kerületiek részesülhettek volna az élményben, így viszont mindenkihez eljut a fantasztikus meglepetés, amivel a pestszentlőtinci és pestszentimrei polgároknak kedveskedett a saját pénzükből az önkormányzat.

A kiadványban, amely hosszasan sorolja a fantasztikus eredményeket, amit a kerületi önkormányzat elért, valahogy mindig oda lyukadnak ki, hogy mindezt Kucsák László fideszes országgyűlési képviselőnek köszönhetik a kerületi polgárok. De nem ám akárhogy. A közpénzből kiadott ízléses kalándárium rögtön egy egész alakos Kucsák-képpel és a XVIII. kerületi nép jótevőjének beköszöntőjével indul. A képnek van jelentősége: ebből az egész alakos fotóból kivágott portré díszíti a kiadvány minden oldalát. De nem elég a kép: ahol lehet, megemlítik a nevét, de nem is akárhogy. Vigyáztak, nehogy valaki felületesen olvasva ne vegye észre, hogy róla (bocsányat RÓLA) van szó, mindenhol vastag betűvel szedve szerepel így: Kucsák László országgyűlési képviselő

Jól sejti kedves olvasó, ezzel még nem lehet teljes a közpénzből kiadott Kucsák-magazin. Nem bizony, keresztrejtvény is van benne. Ott aztán a biztonság kedvéért kétszer is elhelyezték ugyanazt a fotót, hogy biztosan sikerüljön megfejteni. Na és vahon mi a megfejtés? Hát persze, hogy Kucsák lászló.

Azt már tényleg nem is érdemes megemlíteni, hogy a keresztrejtvény véletlenül éppen áprilisnál, a választás hónapjánál szerepel a hiánypótló kiadványban.

Fotó: 444/olvasó

Kucsák László ezzel a parádés kiadvánnyal egyelőre a második helyre szorította a fideszes háziversenyben Hoppál Pétert, aki államtitkár ugyan, mégis csak annyira vitte, hogy jótéteményeivel a pécsi közkarácsonyfán szerepel díszként

Tállai „Benzinárcsökkentő" Andrást pedig csak simán elmajszolták választókerületének nyugdíjasai.

 

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok. A szél erős, olykor viharos lesz és többfelé lehet eső, zápor, akár zivatar - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.

Nem sok jóval kecsegtet az időjárás: marad az április első felének megfelelő hőmérséklet és éjszakánként talajmenti, a fagyzugos helyeken gyenge fagyok veszélyeztetik a gyümölcstermést - írta a HungaroMet Zrt. csütörtöki agrometeorológiai elemzésében.