A fideszes jelölt díjat alapított, hogy a kamerák előtt adhassa át a diákoknak

2018. március 13., 17:00

Szerző:

Csizi Péter, Baranya megyei fideszes képviselő díjat alapított a Zrínyi Ilona Matematika Verseny megyei versenyén legjobban szereplő pécsi diáknak. Az elismerést személyesen át is adta a megyei verseny díjkiosztóján. A fotók alapján egy pécsi lexikon két kötete volt a díj – vette észre a 444.

Csizi Péter szobanövénnyel és diákkal
Fotó: Facebook/Csizi Péter

Mindez nagyon derék, de sajnos nem tudunk felülemelkedni a tényen, hogy kormánypárti politikusok mostanában  már egy napot se bírnak ki, hogy ne nyomakodjanak be valamilyen, akármilyen gyerekek által kitöltött közegbe, bármilyen ürüggyel, hogy aztán kedves fotókat posztolhassanak a meghitt látogatásaikról.

A Hintalovon nevű gyermékjogi alapítvány nemrég alapos, és sajtóban is kitüntetett figyelmet kapó tanulmányban hívta fel a közfigyelmet a körülményre, hogy a magyar gyerek se biodíszlet, de a jelek szerint hiába.

Legutóbb az ugyancsak fideszes jelölt, Font Sándor kiskőrösi vizitjéről emlékezhettünk meg, ahol hősünk kapott egy finom jelzést: egy olyan, különleges robottal kedveskedtek neki a diákok, amely szalagátvágás előtt kifeszítette a nemzetiszínű szalagot.