Újdonság: AJI kártya karácsonyra

2017. november 30., 09:14

Szerző:

Magyarországra is megérkeztek a feltölthető ajándékkártyák! Ez az új ajándékozási forma nagyon praktikus, hiszen az ajándékozó tetszés szerinti összeggel töltheti fel, míg a megajándékozott választása szerint sokféle termékre és szolgáltatásra válthatja be. Az ajándékkártyák legnagyobb választékát találja az Ajikártyák.hu oldalon: vannak alkalmi kártyák, amelyeket számos helyen lehet beváltani, valamint ismert márkák saját ajándékkártyái. Ez egy igazi kártyapláza!

Mi a feltölthető ajándékkártya lényege?

Ezzel a kreatív és elegáns megoldással tetszőleges pénzösszeget ajándékozhat, így a meglepett maga dönthet, és olyan ajándékot vehet, ami valóban tetszik neki. Olyan, mint egy papíralapú vásárlási utalvány, csak korszerűbb formában (plasztikkártya), és számos egyéb előnnyel rendelkezik.

Portrait of woman holding card in shopping mall

AJI alkalmi ajándékkártyák

Az AJI kártyák igényes, akár játékos kinézetű, alkalomhoz illő dizájnnal és üzenetekkel ellátott plasztikkártyák. Bármelyiket is választja a húszféle alkalmi kártya közül, biztosan még különlegesebbé varázsolja az ajándékozás pillanatát. A kártyák szabadon feltölthetők 5 000–250 000 Ft közötti pénzösszeggel.

A hasonló ajándékkártyákkal ellentétben az Alkalmi kártyák nemcsak egy, hanem számos üzletben beválthatók. Mára már több mint 275 partnerüzlet csatlakozott, és ez a lista csak napról napra bővül.

A meglepett maga választhatja ki ajándékát, így garantált az örömszerzés, és az egyenleget egy vagy több részletben, akár több üzletben is beválthatja a vásárlástól számított egy évig.

Mindemellett az ajándékozó sok időt és energiát megspórol azzal, hogy nem kell egy konkrét ajándékon törnie a fejét, és nem kell a karácsonyi forgatagban üzletről üzletre járnia.

Az AJI egy okos ajándék!

Hol lehet megvásárolni?

Természetesen rendelhet pár kattintással online az Ajikártyák.hu weboldalról, de ezenkívül személyesen is beszerezhetők Budapesten a II. kerület, Bem rakpart 56. alatti üzletben, valamint országszerte számos viszonteladónknál.

E-kártyák

Az e-kártyák a plasztikkártyák virtuális változatai. Ha sürgősen szükség van ajándékra, vagy távol élő rokonait, barátait, ismerőseit szeretné meglepni, vásároljon e-kártyát interneten keresztül pár kattintással. Az e-kártyákkal megspórolhatja a postaköltséget és óvja a környezetét is, hiszen elég okostelefonon bemutatni a kártyát a vásárlás során.

Az ideális céges ajándék

Az AJI az üzleti ajándékozás területén is új, okos és egyszerű megoldást jelent, hiszen partnereit, üzletfeleit, alkalmazottait van, hogy nem ismeri annyira, hogy tudja, minek örülnének. Ezekkel az ajándékkártyákkal a megajándékozottra bízhatja a döntést, és így garantált az örömszerzés. Intézze kényelmesen és költséghatékonyan az idei céges ajándékozást!

Mottó: Megkönnyítjük az ajándékozást és színesebbé tesszük az életét!

Bővebb információ: Ajikártyák.hu

14:44

A zsálya egy hosszú és izgalmas történettel bíró ősi gyógynövény. Idehaza a legtöbben fűszerként ismerik, de a Földközi-tenger térségében őshonos, strapabíró növény sokkal több egy kedvelt ételízesítőnél. Gyakran a „halhatatlanság füveként” is emlegetik.