Törött lábú macskát mentettek ki a tűzoltók egy csatornából Pécsen

2018. július 17., 16:04

Szerző:

Kedd reggel érkezett a bejelentés, miszerint Pécsen, a Munkácsy Mihály utcában egy vízelvezető csatornába esett egy macska.

A város hivatásos tűzoltói vonultak a helyszínre, ahol kimentették a bajba jutott kisállatot. A macskának a zuhanás miatt a lábai eltörtek, ezért a tűzoltók a további ellátásáról is gondoskodtak – írták a Facebookon a Katasztrófavédelem.

Íme az állat és megmentője:

Fotó: Facebook/Katasztrófavédelmi Főigazgatóság

Fotó: Facebook/Katasztrófavédelmi Főigazgatóság

13:18

Erős vérzés a menstruáció alatt? Köztes vérzés?? Ezekről elsőre azt gondolhatnád, hogy csak apróságok, amik a legtöbb nővel előfordulnak, azonban akár a méhnyakrák tünetei is lehetnek.

10:13

Az elhízás világszintű probléma: a Föld lakosságának 51 százaléka, vagyis több mint négymilliárd ember küzd túlsúllyal, ami nagyrészt az egészségtelen táplálkozásnak, a mozgásszegény életmódnak és a rossz minőségű ételeknek köszönhető.

2024. április 23., 06:59

Alvászavarról akkor beszélünk, ha valaki lámpaoltás után félórával még nem alszik, ill. a probléma egy hónapon túl is fennáll. Az alváshiánynak komoly szervi – és pszichológiai következményei is lehetnek, ezeket csak akkor lehet hatásosan kezelni, ha szorongás áll a problémák hátterében.