Tizennégy megyére adtak ki riasztást: durva jégesővel jön a viharos szél

2018. július 22., 15:09

Szerző:

Továbbra is előfordulhat felhőszakadás, jégeső, emellett hazánk nagy részén hosszabb-rövidebb időszakokra kisüt a nap – írja az Időkép. A szél csak helyenként élénkülhet meg, de a zivatarokat erős, viharos széllökések kísérhetnek. Mindeközben a délután folyamán 24-31 fok várható.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat elsőfokú riasztást adott ki a felhőszakadás miatt Pest, Baranya, Bács-Kiskun, Békés, Borsod-Abaúj-Zemplén, Csongrád, Fejér, Hajdú-Bihar, Heves, Komárom-Esztergom, Nógrád, Szabolcs-Szatmár-Bereg, Jász-Nagykun-Szolnok és Tolna megyére.

Hétfőn folytatódik a kissé szeszélyes nyári idő: az északi-északkeleti tájak kivételével még többfelé várható eső, zápor, zivatar. Feltámad az északi-északkeleti szél, nyugaton és északkeleten erős lökések is lehetnek. A legmagasabb hőmérséklet 24-30 fok között alakul.

A diéta egyik legnehezebb pontja, amikor a fogyni vágyó az édesség után sóvárog. Sokakban olyan erős a vágy, hogy „bűnöznek”, habzsolnak valami finomságot, majd kompenzálásként koplalnak. Azon túl, hogy ez a műkődés nem egészséges és rendkívüli módon megterheli az emésztőrendszert, még bűntudatot is kelt, ami miatt a legtöbben feladják a diétát. Vannak azonban olyan édességek, amelyek beilleszthetők a diétába. Mutatjuk!

 

2024. április 23., 13:18

Erős vérzés a menstruáció alatt? Köztes vérzés?? Ezekről elsőre azt gondolhatnád, hogy csak apróságok, amik a legtöbb nővel előfordulnak, azonban akár a méhnyakrák tünetei is lehetnek.