Csók, könnyek, Tirol: Hajdú Péter felülfertőződött, elmaradt a romantikus síelése

2020. február 18., 15:02

Szerző:

Hajdú Péter – aki pedig nemrég még egy flakon kézfertőtlenítőt is vett a vírusok miatt – és párja eredeti terveik szerint az ausztriai hegyekben síeléssel töltötték volna a Valentin-napot, de másképp alakult a túra.

„Levezettem nyolc és fél órát, ám mire megérkeztünk, belázasodtam. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy már az utazás előtt is beteg voltam, de voltam orvosnál, és úgy tűnt, már javul az állapotom, ezért is vállaltuk be a síelést. Első reggelre viszont nagyon rosszul lettem,

a recepción azt mondták, nincs orvos,

nincs más választásunk, be kell mennünk a kórházba  – árulta el a Blikknek a tévés producer, akit az orvos – miután alaposan kivizsgálta – azonnal eltiltott a síeléstől. Hajdú ugyanis influenzás volt, ami felülfertőződött.

„A vérvétel és a különböző vizsgálatok után kiderült, hörghurutom van. Rögtön antibiotikumot kaptam, a doki pedig azt mondta, semmiképp sem síelhetek. A hegyi levegő és az oxigénkülönbség miatt könnyen tüdőgyulladást kaphatok, ami sokkal veszélyesebb. Ezt természetesen nem kockáztattam, így maradt a kirándulás és városnézés – mondta Hajdú.