Szomorúra itta magát, és az alacsony Dunába akart ugrani a rakparton a szerelembe belebetegedett fiatalember

2018. augusztus 21., 15:12

Szerző:

A Készenléti Rendőrség gépkocsizó járőrei 2018. augusztus 20-án délután a Szabadság hídtól nem messze, a Műegyetem Rakparton egy férfira figyeltek fel, aki a felső rakpart járdáján lévő elválasztó kerítésen átlépett, majd leguggolt a kerítés talapzatára és fél kézzel kapaszkodva, meredten nézett lefelé.

A rendőrök azonnal megálltak és megszólították a férfit, aki elmondta, hogy

szerelmi bánata miatt le akar ugrani.

A rendőröknek sikerült szóval tartani a – feltehetően ittas – fiatalembert és végül rávették, hogy másszon vissza a kerítésen keresztül a felső rakpartra. Mindezek után a férfit átadták a mentőszolgálat munkatársainak, akik kórházba vitték – írja a police.hu.

A diéta egyik legnehezebb pontja, amikor a fogyni vágyó az édesség után sóvárog. Sokakban olyan erős a vágy, hogy „bűnöznek”, habzsolnak valami finomságot, majd kompenzálásként koplalnak. Azon túl, hogy ez a műkődés nem egészséges és rendkívüli módon megterheli az emésztőrendszert, még bűntudatot is kelt, ami miatt a legtöbben feladják a diétát. Vannak azonban olyan édességek, amelyek beilleszthetők a diétába. Mutatjuk!

 

Erős vérzés a menstruáció alatt? Köztes vérzés?? Ezekről elsőre azt gondolhatnád, hogy csak apróságok, amik a legtöbb nővel előfordulnak, azonban akár a méhnyakrák tünetei is lehetnek.