Sakk matt: itt a készlet, amelyben Orbán a fehér király, Habony a királynéja, a fekete sereget meg Soros György vezeti

2018. április 6., 11:28

Szerző:

Egy budapesti 3D-nyomtató bolt kirakta a facebookjára pár, bárki által szabadon kinyomtatható mellszobor modelljét. A mellszobrok római páncélban, illetve zakóban ábrázolják Orbán Viktort, rajta kívül van Mészáros Lőrinc- és Soros György-mellszobor is – írja a 444.

A kollekció menet közben  sakkészletté nemesült, amelynek sötét királya persze ki is lehetne más, mint Soros György. A nemzetrontó ellen-király az ENSZ-szel, az EU-val és hatalmas pénzkötegekkel felfegyverkezve támad Orbánékra. Soros a seregét afrikai – vélhetően AIDS-es nigériai – harcosokból toborozta.

A Daniel Craig-frizurás Orbán királynője a Louis Vuitton-táskás Habony Árpád, a bástya (elvtárs) Németh Szilárd, a ló Mészáros Lőrinc, a futó pedig Lázár János. A fehér magyar sereg gyalogjai (parasztjai) határkerítés-szelvények.

14:44

A zsálya egy hosszú és izgalmas történettel bíró ősi gyógynövény. Idehaza a legtöbben fűszerként ismerik, de a Földközi-tenger térségében őshonos, strapabíró növény sokkal több egy kedvelt ételízesítőnél. Gyakran a „halhatatlanság füveként” is emlegetik.