Nem lesz igazán hétvégi az időjárás: esernyő, kapucni vagy sapka elkél

2017. december 16., 09:13

Szerző:

Egész hétvégén túlnyomóan borult lesz az ég, majd szombat délutántól szakadozik, csökken a felhőzet, estére többnyire kissé felhős idő várható. Sokfelé számíthatunk esőre, főként a hegyekben havas esőre, hóra is, de a Dél-Dunántúlon és északkeleten alacsonyabban is lehet vegyes halmazállapotú csapadék.

Délután már csak a Tiszántúlon fordulhat elő eső, havas eső. Az észak-nyugati szél időnként megerősödik, de délelőtt a Zemplén térségében viharos széllökések is lesznek.

A legmagasabb nappali hőmérséklet 2 és 7 fok között várható. Késő estére -4, +1 fokra hűl le a levegő.

 

 

14:36

A diéta egyik legnehezebb pontja, amikor a fogyni vágyó az édesség után sóvárog. Sokakban olyan erős a vágy, hogy „bűnöznek”, habzsolnak valami finomságot, majd kompenzálásként koplalnak. Azon túl, hogy ez a műkődés nem egészséges és rendkívüli módon megterheli az emésztőrendszert, még bűntudatot is kelt, ami miatt a legtöbben feladják a diétát. Vannak azonban olyan édességek, amelyek beilleszthetők a diétába. Mutatjuk!

 

13:18

Erős vérzés a menstruáció alatt? Köztes vérzés?? Ezekről elsőre azt gondolhatnád, hogy csak apróságok, amik a legtöbb nővel előfordulnak, azonban akár a méhnyakrák tünetei is lehetnek.