Négy kislányt akart elrabolni a 22 éves férfi, de az áldozatai úgy megverték, hogy inkább elfutott

2018. augusztus 16., 13:59

Szerző:

A négy 11 és 14 év közötti amerikai lányt egy autópálya melletti benzinkút kisboltja mögött próbálta elrabolni egy férfi, aki egy ideje már követte őket a michingani Millingtonnál pénteken. A dulakodás akkor kezdődött, amikor a 22 éves Bruce Hipkins megragadta a legfiatalabb gyermeket és közölte vele, hogy „most velem jössz" – mondta a város rendőrfőnöke Jason Oliver.

A lányok azonban nem hagyták annyiban a zaklatást, ellentámadásba lendültek és dobálták, ütötték, rúgták a férfit, sőt,

forró kávét és jégkását is öntöttek az arcába.

Hipkins ekkor ismét megpróbált a hajánál fogva megragadni egy másik lányt, de a többiek olyan vehemensen harcoltak ellene, hogy kénytelen volt megfutamodni.

A gyerekek ezután hívták a rendőröket, akik nem sokkal messzebb az út mellett kapták el a fickót. Emberrablással és szexuális molesztálással vádolják – írja a BuzzFeed nyomán a Zoom.

A diéta egyik legnehezebb pontja, amikor a fogyni vágyó az édesség után sóvárog. Sokakban olyan erős a vágy, hogy „bűnöznek”, habzsolnak valami finomságot, majd kompenzálásként koplalnak. Azon túl, hogy ez a műkődés nem egészséges és rendkívüli módon megterheli az emésztőrendszert, még bűntudatot is kelt, ami miatt a legtöbben feladják a diétát. Vannak azonban olyan édességek, amelyek beilleszthetők a diétába. Mutatjuk!

 

Erős vérzés a menstruáció alatt? Köztes vérzés?? Ezekről elsőre azt gondolhatnád, hogy csak apróságok, amik a legtöbb nővel előfordulnak, azonban akár a méhnyakrák tünetei is lehetnek.