Megszületett Lovasi András és Földes Eszter kisfia

2018. június 14., 10:07

Szerző:

Megszületett a Kossuth-díjas magyar zenész, énekes, a Kispál és a Borz és a Kiscsillag énekesének, gitárosának és színművész feleségének első közös gyermeke - adta hírül maga Lovasi a Facebook-oldalán:

„Tegnap este megszületett kisfiúnk Lovasi Álmos Fülöp. Mindenki jól van. Végtelenül boldogok vagyunk... És köszönjük azt a rengeteg szeretetet, érdeklődést, amit kaptunk Tőletek ezalatt a 9 hónap alatt!” - írta Lovasi.

Földes Eszter és Lovasi András 2015-ben házasodott össze. A színésznő egy ideig az Új Színházban és a Centrál Színházban dolgozott. 2013-2015 között a székesfehérvári Vörösmarty Színház tagja volt, 2015-óta szabadúszó.

A diéta egyik legnehezebb pontja, amikor a fogyni vágyó az édesség után sóvárog. Sokakban olyan erős a vágy, hogy „bűnöznek”, habzsolnak valami finomságot, majd kompenzálásként koplalnak. Azon túl, hogy ez a műkődés nem egészséges és rendkívüli módon megterheli az emésztőrendszert, még bűntudatot is kelt, ami miatt a legtöbben feladják a diétát. Vannak azonban olyan édességek, amelyek beilleszthetők a diétába. Mutatjuk!

 

Erős vérzés a menstruáció alatt? Köztes vérzés?? Ezekről elsőre azt gondolhatnád, hogy csak apróságok, amik a legtöbb nővel előfordulnak, azonban akár a méhnyakrák tünetei is lehetnek.