Megkapták Usain Bolt pezsgőjét az olimpiai bajnok magyar gyorskorcsolyázók

2018. április 16., 18:21

Szerző:

Nem a levegőbe beszélt Usain Bolt, amikor azt ígérte, hogy minden olimpiai győztesnek pezsgőt küld, aki a védjegyévé vált mozdulattal áll a dobogón a phjongcshangi téli olimpián. A magyar gyorskorcsolya-váltó csapat győzelme után pózolt a dobogón, Usain Bolt pedig ígéretének megfelelően elküldte a 160 ezer forintot érő palackot, amely meg is érkezett a magyar csapathoz – írja a Blikk.

Megérte
Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt

A hazánk első téli ötkarikás aranyérmét megnyerő rövid pályás gyorskorcsolyaváltó négy tagja, Lui Shaolin Sándor (22), Liu Shaoang (20), Burján Csaba (23) és Knoch Viktor (28) februárban megnyerte Magyarország első téli olimpiai aranyérmét. Bolt felhívásának eleget tettek, amire a csapat Instagram-oldalán gyorsan reagált a futó, és megígérte, hogy küldi a pezsgőt. A 6 literes Mumm-pezsgőn kívül további hat kisebb kiszerelésű – aminek darabja 10 ezer fölött kezdődik – italt is küldött a sportolóknak.

A portál információi szerint a Magyar Országos Korcsolyázó szövetség ünnepélyes keretek között szeretné bemutatni a világsztártól érkezett pezsgőt.