Megint késsel támadtak Pásztor Annára, de az énekesnő kicsavarta a fegyvert a merénylő kezéből

2018. szeptember 14., 10:25

Szerző:

Pásztor Annára, alig egy hónappal azután, hogy az egyik rajongója késsel akart az életére törni, megint rátámadt egy késes férfi – írja a Bors.

Az eset a Dallamos Villamos nevű szombati rendezvényen történt, Anna és a csapata az Allee bevásárlóközpont előtt várakozott a villamosra, amikor az énekesnőhöz késsel lépett oda egy férfi.

A szemüveges ember a Bors szemtanúja szerint azt mondta, hogy ő valami faragó és náluk az a szokás, hogy az autogramot belevésik egy fába, és már nyúlt is Anna felé,

aki elképesztő lélekjelenléttel kicsavarta a kezéből a kést, amely a bokrok közé esett.

Az énekesnő kiabálni kezdett, hogy hogy gondolja, hogy késsel jön ide, és mit képzel magáról, közben pedig lehajolt a késért és a táskájába tette. Ezekben a pillanatokban ért oda a testőre.

Anna közben elindult a villamos felé, ahol már várták.

A lap információi szerint az énekesnőt komolyan megviselték a történtek, a villamoson adott koncertje után a szemtanúk szerint összetörten ült a kislányával az Allee bevásárlóközpontban és senkivel sem akart beszélgetni.

Tegnap 14:44

A zsálya egy hosszú és izgalmas történettel bíró ősi gyógynövény. Idehaza a legtöbben fűszerként ismerik, de a Földközi-tenger térségében őshonos, strapabíró növény sokkal több egy kedvelt ételízesítőnél. Gyakran a „halhatatlanság füveként” is emlegetik.