Meg akarta szoptatni a kisbabáját, erre rendőrt hívott rá a pécsi biztonsági őr

2018. augusztus 17., 13:48

Szerző:

Rendőrt hívni egy szoptató anyukára egy biztonsági őr a pécsi Árkádban – írja a bama.hu.

Az esetről maga a fiatal anyuka számolt be a a Facebookon. Mint írta, nagybevásárlás miatt érkeztek Pécsre a hétvégén egy közeli településről férjével, és négy hetes kisbabájukkal. Mivel a pici megéhezett, az anyuka leült vele az egyik padra, hogy megszoptassa. Mint írta:

„mivel tudom, hogy egyeseket érzékenyen érinthet egy emlőből táplálkozó kisbaba látványa, gondosan eltakartam magam egy textilpelenkával, csak a kicsi baba látszott”.

Pár perc múlva azonban megjelent az áruház egyik biztonsági őre, aki felszólította, hogy ezt azonnal hagyja abba és megfenyegette, hogy rendőrt hív rá, mert

közszeméremsértést követett el.

Azt is hozzátette, hogy csak a pelenkázó helyiségben lehet szoptatni a babákat. A meglepett anyuka kérte, mutasson egy olyan belső áruházi szabályt, ami tiltja a bevásárlóközpont területén a szoptatást, de ilyet nem mutatott neki az őr.

A bevásárlóközpont belső vizsgálatot indított – írja a lap.

Nemrég a Luxus Vivienként ismert celebet, Vasvári Vivient borította ki annyira egy okmányirodában szoptató kismama, hogy kénytelelen volt a Best magazinnak háborogni az eset miatt.

A diéta egyik legnehezebb pontja, amikor a fogyni vágyó az édesség után sóvárog. Sokakban olyan erős a vágy, hogy „bűnöznek”, habzsolnak valami finomságot, majd kompenzálásként koplalnak. Azon túl, hogy ez a műkődés nem egészséges és rendkívüli módon megterheli az emésztőrendszert, még bűntudatot is kelt, ami miatt a legtöbben feladják a diétát. Vannak azonban olyan édességek, amelyek beilleszthetők a diétába. Mutatjuk!

 

Erős vérzés a menstruáció alatt? Köztes vérzés?? Ezekről elsőre azt gondolhatnád, hogy csak apróságok, amik a legtöbb nővel előfordulnak, azonban akár a méhnyakrák tünetei is lehetnek.