Kiderült, hol és milyen műsorban tér vissza Gundel Takács Gábor

2018. augusztus 8., 14:30

Szerző:

Gundel Takács Gábor, az ország egyik legkedveltebb televíziós személyisége a VIASAT3 őszi műsorán tér vissza a szellemi vetélkedők műfajához – írja a Blikk.

A KérdezŐ című műsorban – amely 6 héten át minden hétköznap 20:00-tól lesz látható –, azonban nem ő, hanem közel száz civil, többek között egy pék, egy állatorvos, egy idegenvezető, sőt egy rabbi teszi fel kérdéseit a játékosoknak.

A párbajból győztesként kikerülő játékospár pedig a sztárlépcső „megmászása”, azaz ismert emberek – köztük Ónodi Eszter, Hajós András, Rúzsa Magdi vagy éppen Scherer Péter – kérdéseinek megválaszolása után akár 10 millió forintot is hazavihet – írja a lap.

Gundel Takács Gábor tavaly év elején mondott fel a közmédiánál, később a Budapesti Olimpiai Mozgalom (BOM) szóvivőjeként bukkant fel egy időre. 

 

Tegnap 16:59

A japánkertnek és a japán stílusban épült kertnek az a célja, hogy egyszerre gyönyörködtessen és elgondolkodtasson, békés, nyugalmat árasztó helye legyen az elmélyülésnek, meditációnak. Ugyanakkor a japánkertben fellelhetjük az érdekes formájú köveket, ritka növényfajokat is.