Kiborult a Ripostra egy manipulált fénykép miatt Hosszú Katinka

2018. január 29., 11:26

Szerző:

Hetek óta Hosszú Katinka és férje, edzője Shane Tusup házassági válsága a bulvárlapok kedvenc témája. Ha van újdonság, ha nincs, valamit mégis találnak, amivel melegen lehet tartani a kérdést, pláne azután, hogy az olimpikon maga egy közleményben tudatta, hogy házassága megpróbáltatásokon megy keresztül. Bizonyította ezt az is, hogy Hosszú és Tusup külön-külön érkeztek az Év Sportolója gálára, ahol az amerikai edző magyarul mondott bűnbánó és köszönő beszédet.

Az Index szerint a nyilatkozatoktól eddig főként tartózkodó Katinkánál átléptek egy határt, ugyanis hétfőn reggel, menedzsmentjén keresztül egy közleményben tudatta, hogy valótlan tartalmat közölt róla a Ripost, sőt, önkényesen megvágott, komponált képeket hoztak le róla és barátairól. A cikk címe: „Új párjával bukott le Hosszú Katinka.”

– Hosszú Katinka valójában két csapattársával és barátjával együtt volt egy étteremben az aznapi edzésük után, amikor az említett szerkesztőség fotósa észrevette őket, de a képeket és a szöveget úgy alakították, hogy az valótlan és rá nézve sértő történetet közöl. A helyreigazítási kérelmet eljuttattuk" – írta az Iron Aquatics az Indexnek.