Kész őrület, valaki festékpatronnal lövöldöz a kocsikra a ferihegyi gyorsforgalmin

2018. június 20., 13:50

Szerző:

A Ferihegyi úti gyorsforgalmin valaki festékpatronos puskával és gumilövedékkel lövöldöz az autósokra – írja a Blikk.

A Vecsés Települési Polgárőr Egyesület már figyelmeztetett is mindenkit: „az elmúlt két hétben a gyorsforgalmi úton a Sárkány center előtti hídról »paintballal« és gumilövedékkel lövik az autókat. Ha bármilyen információval rendelkeznek, értesítsék a rendőrséget!”

Az egyik áldozat, Ferencz Dániel ezt megtette, őt speciel a reptéri úttal párhuzamos, XVIII. kerületi Nefelejcs utcában  kapta telibe valaki, mégpedig egy taxiból.

„A furgon oldalán hallottam a becsapódás hangját – mesélte a sofőr. – Olyan volt, mint amikor egy zacskót kidurrantanak, csak sokkal hangosabb. Először azt hittem, oldalról nekem jött a taxi és letört a visszapillantó, de láttam, hogy megvan a tükör, abban pedig azt, hogy valami vörös folyik le a kocsi oldaláról. A taxi közben padlógázzal leelőzött" – idézte fel az esetet a sofőr.

A rendőrség egyelőre nem találja az elkövetőt.

14:44

A zsálya egy hosszú és izgalmas történettel bíró ősi gyógynövény. Idehaza a legtöbben fűszerként ismerik, de a Földközi-tenger térségében őshonos, strapabíró növény sokkal több egy kedvelt ételízesítőnél. Gyakran a „halhatatlanság füveként” is emlegetik.