Katalin és Vilmos jövőre visszaköltöznek Londonba

december 31. 06:35

Egyelőre hivatalosan még nem jelentették be, egyre több forrásból lehet sejteni, hogy a hercegi pár kénytelen lesz feladni norfolki otthonát és gyerekeikkel együtt visszaköltözni Londonba, a Kensington-palotába. Több ok is szóba került, mindenek előtt az, hogy a kis György herceg 2017-ben már első osztályos kisiskolás lesz, szülei pedig azt szeretnék, ha édesapjához és Harry nagybátyjához hasonlóan ő is a londoni Wetherby Schoolban kezdené meg tanulmányait.

Fotó: MTI/EPA

Katalin nehéz szívvel búcsúzik most a nyugalmat jelentő norfolki otthonuktól, számukra mindig is mentsvár volt az ottani palota. Itt biztosak lehettek abban, hogy nem vadásznak rájuk lesifotósok, hogy magánéletük a legteljesebb nyugalomban zajlik.

Úgy tűnik, Vilmosnak és családjának nincs sok választása: II. Erzsébet ugyanis bejelentette, hogy 2016 végén jó néhány jótékonysági munkáját osztja szét családja körében, azaz vélhetően a munka oroszlánrésze Károly hercegre, Vilmosra és Katalinra, valamint Harry hercegre jut.

Már azt is valószínűsítik, hogy Vilmosnak szakítania kell polgári foglalkozásával, hiszen a királyi család diktálta elfoglaltságok miatt arra már igazán nem marad ideje.

(Forrás: hirado.hu)