Harlem Globetrotters, show a pályán

2018. március 21., 12:42

Szerző:

A Harlem Globetrotters kosárlabdacirkusza izgalmas és érdekes kosárlabda show-val érkezik ismét Magyarországra, folytatja világhírű hagyományát a labdakezelés varázslásával, a kosárlabda játék művészi tökélyre vitelével, és a csak rájuk jellemző családi szórakoztatással, mellyel továbbra is izgalomban tartják rajongóikat, a kisgyerekektől a nagyszülőkig. 

Az 1926-ban alapított világhírű Harlem Globetrotters egyet jelent a családi szórakoztatással és a fantasztikus kosárlabda mutatványokkal. A Globetrotters már 9 évtizede elkötelezett a rajongói iránt, tagjai között tudhat jószolgálati nagyköveteket is. A csapat bejárta a világot, mindenhol ledöntötte a kulturális és szociális korlátokat, miközben kosárlabda játékukkal rekordokat döntöttek.

„A Globetrotters mindig is próbált kreatív lenni, amikor az új játékosok kiválasztására került a sor”, nyilatkozta Sweet Lou Dunbar, a Harlem Globetrotters játékosok személyügyi igazgatója és edzője. „Olyan játékosokkal dolgozni, akik felvillanyozzák a rajongókat a magas repülési képességükkel már önmagában is egy hatalmas dolog, de ezen is túl kell menniük. A Globetrotters tagjainak szupersztároknak kell lenniük és azok is! Játékuk legendás.”

A világméretűvé nőtt Harlem Globetrotters immáron több mint szimpla kosárlabda, egy márkanév, amely 91 év során mindig is egyet jelentett az önfeledt szórakozással. A történelmük során több mint 25 ezer mérkőzést maga mögött tudó csapat pápáktól államfőkig mindenkit elbűvölt 122 országban, 6 kontinensen és idén sem lesz ez másképp.

A shownak április 10-én este 7 órától a Papp László Budapest Sportaréna ad otthont.