Zárórakor lefektették a kenderesi kocsma elé a részeg vendéget, a szerencsétlen férfi reggelre meghalt

2019. december 6., 13:07

Szerző:

Bejelentés érkezett a rendőrségre december 4-én reggel, miszerint Kenderesen a közterületen egy férfi holttestet találtak.

Az elsődleges adatok és információk alapján bűncselekmény gyanúja nem merült fel. A nyomozók azonban rövid időn belül olyan bizonyítékok birtokába jutottak, amelyek felvetették a gyanút, hogy bűncselekmény történt. A rendelkezésre álló adatok szerint a 60 éves férfi december 3-án az esti órákban egy kenderesi sörözőben tartózkodott. Zárórakor két másik vendég

kikísérte az utcára a magatehetetlen idős férfit, majd a járdán lefektették, és távoztak.

A kocsmárost se zavarta, hogy a vendége a hideg betonon fekszik
Fotó: police

A pultos zárást követően látta a földön fekvő helyi lakost, mégis segítségnyújtás nélkül elhagyta a helyszínt.

A magára hagyott férfi másnap reggelre a fagypont körüli hidegben életét vesztette. Az orvosszakértői vélemény alapján a halálát kihűlés okozta. A két férfi ellen emberölés, a nő ellen segítségnyújtás elmulasztásának megalapozott gyanúja miatt indult eljárás – írta a police.hu.

Ez egy héten belül a második eset, hogy egy magyar faluban hagynak meghalni egy embert éjszaka, a hidegben a kocsma előtt.

14:44

A zsálya egy hosszú és izgalmas történettel bíró ősi gyógynövény. Idehaza a legtöbben fűszerként ismerik, de a Földközi-tenger térségében őshonos, strapabíró növény sokkal több egy kedvelt ételízesítőnél. Gyakran a „halhatatlanság füveként” is emlegetik.