Gáspár Győző gyászol – Elvehetik tőle a potom hétmilliós jakuzziját is

2017. november 14., 10:52

Szerző:

December 7-én délelőtt bárki licitálhat Gáspárék bútoraira, nagyjából tízmillió forint értékben – írja a Blikk.

A NAV eljárásának folyományaként lefoglalják a celebritás fehér konyhabútorát a beépített elektromos sütővel, főzőlappal, hűtővel, mikrohullámú sütővel együtt, a tárgyegyüttes becsértéke másfél millió forint. Ezenfelül két ülőgarnitúrát is behajtanak adóssága fejében, a hétszemélyes bőrkanapét félmillió forintért bocsátják vásárra, egy másikat a hozzá tartozó fotellel viszont csupán 250 000 forintért.

Fotó: MTI/Komka Péter

Bárszekrényéért 800 000 forintot kérnek, a legértékesebb tételért,

a dupla fürdőteres jakuzziért pedig hétmilliót.

A kollekciót a licitálók a Romantic frontemberének otthonában nézhetik meg, ugyanis a NAV ott helyben tartja az árverést. 

Gáspár Győzőn negyvenmilliónyi adósságot próbálnak behajtani, ők a bírósághoz fordultak, ott akarják visszaszerezni ingóságaikat. A Gáspár család számára egyébként nem ismeretlen terep a bíróság. 2012-ben Győzikét 1 év 8 hónapra, Bea asszonyt 1 év 6 hónapra ítélték, három évre felfüggesztve, adócsalás miatt. Győző a NAV szégyenlistáján is szerepel, nem először.

Tegnap 14:44

A zsálya egy hosszú és izgalmas történettel bíró ősi gyógynövény. Idehaza a legtöbben fűszerként ismerik, de a Földközi-tenger térségében őshonos, strapabíró növény sokkal több egy kedvelt ételízesítőnél. Gyakran a „halhatatlanság füveként” is emlegetik.